decrease font size Επαναφορά γραμματοσειράς increase font size
Αρχική Σελίδα elen

H 3η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών (ΙFA) στο Βερολίνο, στις 1-6.9.2018.

11/08/17 17:07

Το Ελληνο-γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ενημερώνει για την εν θέματι Έκθεση, μέσω της εκπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα κας Αθηνά Θεοφανίδου, ως εξής:

 "Η IFA δεν είναι μόνο η πιο παλιά, αλλά και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών (consumer electronίcs). Ωστόσο, στις τελευταίες διοργανώσεις οι επισκέπτες της IFA είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και γύρω από τις λευκές οικιακές συσκευές. Η επέκταση σε αυτόν τον τομέα έδωσε στην έκθεση ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και ζήτηση. Και φέτος, η έκθεση Θα συνεχίσει την περσινή επιτυχία στον τομέα του οικιακού εξοπλισμού (home applίances). Στο επίκεντρο της περσινής IFA βρέθηκαν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, Fitness Watches με Musίc Player, Ultra High Definition στις τηλεοράσεις, ο συνδυασμός διαδικτύου και τηλεόρασης, τα τι Ιοι , τα νέα tablets, η μικρή κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, η εύκολη και «έξυπνη» χρήση και μία σειρά από υψηλής τεχνολογίας προϊόντα από όλες τις επώνυμες εταιρίες του κλάδου.

Για πρώτη φόρα υπήρξε στην ΡΑ, τόσο μεγάλη αύξηση εκθετών (13%), σε μία έκταση 158.000 τ.μ. Μεταξύ 1.823 εκθετών εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα από την εταιρία ΜΕΟΑ EURONICS. Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών αυξήθηκε, αφού περισσότεροι από 240.000 επισκέπτες, από αυτούς οι 64.000 από χώρες εκτός Γερμανίας, έσπευσαν να δουν τη μεγαλύτερη και παγκοσμίως σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει μία τόσο μεγάλη συγκέντρωση παραγωγών, προμηθευτών και εμπόρων και μία τέτοια πλατφόρμα παραγγελιών.

Ιδιαίτερη απήχηση στους επισκέπτες είχε και ο νέος εκθεσιακός χώρος «Smart Home», που προστέθηκε στην αίθουσα 6.2. Εκεί, 40 εκθέτες από 15 χώρες παρουσίασαν σε εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ. τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στον κλάδο του οικιακού αυτοματισμού, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού, της Θερμοκρασίας δωματίου, της θέρμανσης, της διαχείρισης ενέργειας και των συστημάτων ασφαλείας.

Στην IFA 2017 θα παρουσιαστεί και πάλι ο εκθεσιακός χώρος « House of sound», που δίνει την ευκαιρία στους προμηθευτές τεχνολογίας ήχου να παρουσιάσουν σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών και κατάλληλα δομημένο για πλήρη ηχητική κάλυψη, τα προϊόντα τους, ενώ για δεύτερη φορά θα λάβει χώρα και το IFA GLOBALΜΑΡΚΕΤ 2017, μία πλατφόρμα Β2Β συναντήσεων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εμπορικούς επισκέπτες, μόνο για 4 μέρες, από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2017, στο STATION Berlin (20 λεπτά απόσταση από το εκθεσιακό κέντρο της IFA — προβλέπεται μετακίνηση με shuttle service).

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς:

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Αυdίο, Ηί-Ρί, High End, Τν & Video, ΜΡ3, ΒΙυ-Rαy, κινητά, tablets, medίa, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία, Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές, Multimedίa: Τν/PC, Internet, ΟηΙίηe, Edutαίnment, Παιχνίδια, Πληροφορική: ΟηΙίηe, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Offίce, Broadcastίnq: Ψηφιακή τηλεόραση, Multίmedίa Broadcastίng, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή και επιπλέον 10% έκπτωση για τα μέλη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στην Αθήνα, τηλ. 210 64 19 037 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 32 77 33. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.ifa-berlίn.com και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

 

Τόπος Διεξαγωγής: Βερολίνο / Γερμανία
Από: 01-09-17  
Εώς: 06-09-17
Κλάδος: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ
Πίσω